Patinatoarea canadiană Katrina Lazzarotto a acceptat provocarea de a patina pe un lac îngheţat

0
140
Patinatoarea canadiană Katrina Lazzarotto

Un val de emoţii i-a cuprins întregul corp în momentul în care i s-a comunicat că a fost aleasă să experimenteze o partidă de patinaj mai puţin obişnuită pentru că nu ştia cu exactitate ce o aştepta sus pe munte.

Start learning on Udemy today!

Singurul indiciu pe care patinatoarea canadiană Katrina Lazzarotto îl avea era că fusese întrebată dacă vrea să patineze în acea zonă muntoasă.

Propunerea inedită i-a creat o stare de emoţie şi teamă datorită faptului că nu mai patinase de 4 ani. A practicat acest sport din plăcere şi declară că nu este o patinatoare profesionistă. Dornică de aventură, tânăra a acceptat provocarea de a patina pe un lac îngheţat din munţii situaţi în British Columbia la o înălţime de peste 1500 de metri.

Zborul cu elicopterul s-a desfăşurat în limitele normalului, fără prea multe explicaţii referitoare la ceea ce urma să se întâmple. La un moment dat Bradley Friesen, pilotul elicopterului, i-a indicat tinerei un loc de vis, iar reacţia acesteia a fost incredibilă. Absorbită de peisajul fantastic ce se desfăşura în faţa ochilor săi, Katrina abia aştepta să încerce gheaţa lacului ce îşi făcuse lăcaş acum mult timp între vârfurile stâncoase.

Nerăbdătoare din cale afară, ea şi-a pus patinele în picioare şi a început să patineze cu foarte multă graţie pe suprafaţa îngheţată a lacului.

Imaginile surprinse din elicopter sunt fabuloase! Uitându-se în jur şi văzând crestele munţilor se simte foarte norocoasă că are ocazia să trăiască această experienţă extraordinară. Plăcerea ei de a patina este uimitoare şi o vedem aici pe Katrina executând cu multă naturaleţe figuri de mare expresivitate specifice patinajului artistic.

„Nu pot să cred că Bradley mi-a oferit acest dar şi nu cred că şi-a închipuit vreodată ce impact extraordinar va avea asupra mea această experienţă neobişnuită. M-am simţit atât de plină de viaţă cum nu am mai fost de foarte mult timp” – a mărturisit Katrina Lazzarotto.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ