Monica Niculescu s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Hobart

0
125

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului WTA de la Hobart, Australia, desfăşurat pe suprafaţă dură şi dotat cu premii în valoare totală de 226.750 de dolari.

Aflată pe locul 40 WTA, Monica Niculescu a câştigat meciul disputat în sferturile de finală ale competiţiei în faţa sportivei japoneze Risa Ozaki, ocupanta poziţiei 100 în ierarhia mondială, scor 6-4, 6-4. Partida a durat două ore şi şase minute, iar Niculescu a avut un procentaj de reuşită la primul serviciu de 93 la sută şi nu a comis vreo dublă greşeală.

„A fost un meci foarte dur, a trebuit să mă lupt pentru fiecare punct. Din păcate, am o problemă medicală, dar am încercat să trec peste. Mă simt foarte bine aici, la Hobart, pentru că oamenii sunt minunaţi. O să fac tot ce îmi stă în putinţă cu fizioterapeutul şi sper ca mâine dimineaţă (n.r. – vineri) să fiu în regulă”, a declarat Monica Niculescu, la finalul partidei.

În urma calificării în semifinalele turneului din Australia, Monica Niculescu şi-a asigurat un cec în valoare de 11.300 de dolari şi 110 puncte WTA.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ