Zeci de turişti din Anglia, Germania şi România petrec Crăciunul la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

0
116

Zeci de turişti din Anglia, Germania, dar şi din România, au urcat, de Crăciun, la Bâlea Lac şi petrec Crăciunul la minus 10 grade Celsius, în hotelul de gheaţă, unde cazarea a costat în jur de 100 de euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al hotelului, Lidia Bădilă, cei care s-au cazat în sunt, în mare parte englezi, dar au venit şi turişti din Germania şi din România, care şi-au făcut rezervare din timp.

“Locurile au fost de mult epuizate. Rezervările s-au făcut încă din vremea în care hotelul era în construcţie. Faţă de anul trecut, capacitatea de cazare a fost mai mare, dar nu am dus lipsă de clienţi. Cei care nu au mai găsit loc de cazare “la rece” au putut să se cazeze “la cald”, la cabana de lângă hotel şi să viziteze hotelul în timpul zilei”, a declarat duminică, Lidia Bădilă.

Pentru confort, cei care se cazează în hotelul construit în întregime din bucăţi de gheaţă din lacul Bâlea găsesc pe fiecare pat o saltea moale acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, oaspetii primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţa este între -2 şi +2 grade Celsius.

sursa: mediafax

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ