Un nou protest în stradă este anunţat pentru duminica seara, de data aceasta manifestaţia este îndreptată şi împotriva CNA

0
61

O nouă manifestaţie faţă de ordonanţele privind graţierea şi schimbarea codurilor penale este anunţată pe platforma de socializare Facebook, de această dată fiind vizat sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

 

„Duminica trecută am avut parte de un protest frumos şi civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucureşti au spus clar că nu doresc amnistia şi graţierea. Tot atunci am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm”, este mesajul postat pe reţeaua de socializare.

”Apoi mergem la Ministerul Justiţiei, iar în final, la Guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales”, se mai arată în mesajul publicat pe Facebook.

Oamenii sunt aşteptaţi în Piaţa Universităţii la ora 17.00, iar la 18.00 se va porni în marş spre sediul CNA.

Mai multe detalii pot fi citite pe pagina de Facebook a evenimentului, aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ