PSD folosește tactica FSN din 1990 pentru decredibilizarea demonstrațiilor antiguvernamentale

2
206

Demonstrațiile din seara trecută au fost complet pașnice și civilizate până și-au făcut apariția în Piața Victoriei huliganii din galeria echipei de fotbal Dinamo București. Atmosfera s-a schimbat imediat, în locul decenței și-au făcut loc petardele, violențele, bătăile și gazele lacrimogene.

Totul are o explicație extrem de simplă dacă ne amintim că proprietarul clubului de fotbal Dinamo București este domnul Ionuț Negoiță, fratele primarului PSD al sectorului 3, domnul Robert Negoiță, domn urmărit penal pentru o evaziune fiscală de 77 milioane de lei.

eMAG – Samsung Blue Week – 31 ianuarie – 6 februarie

Mulțumită lui Ombladon de la trupa Paraziții aflăm următoarele:

Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membrii PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!

Update: Grupul persoanelor aduse sa strice protestul au incendiat chioscurile de ziare si continua sa fie violenti!!!

Update: Nevasta lui Negoita a declarat ca au plecat autocare cu oameni de la Rin Grand Hotel catre Piata Victoriei!!!

 

Este exact tactica folosită de FSN în iunie 1990 pentru decredibilizarea manifestației anticomuniste din Piața Universității. Atunci agenți provocatori ai FSN-ului au creat condițiile de care avea nevoie tovarășul Ion Iliescu pentru chemarea minerilor la București: au spart vitrine, au incendiat autobuze etc., dând vina pe manifestanți. Și atunci, ca și acum, toate acestea s-au întâmplat în miez de noapte:

Rezultatele de atunci le cunoaștem:

Încă odată se dovedește că PSD nu s-a schimbat, nu s-a modernizat și reformat, așa cum le place liderilor săi să susțină. PCR = FSN = PSD.

Să sperăm că de data asta diversiunea nu le va reuși.

sursa: www.rostonline.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments