O nouă zi de proteste în Capitală și în mai multe orașe din țară. În Piața Victoriei sunt peste 20.000 de manifestanți

0
235

Zeci de mii de români au ieșit în stradă și în această seară în București și în marile orașe din țară nemulțumiți de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale. În Capitală, numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 20.000 în jurul orei 20.00.
De asemenea, în Cluj-Napoca protestează aproximativ 10.000 de persoane, circa 4.000 în Timișoara și alte câteva mii în orașe precum Iași, Brașov, Alba Iulia, Târgu Mureș, Oradea, Galați, Satu Mare, Constanța. Este a treia zi de proteste în țară, iar miercuri seara au fost înregistrate cele mai ample manifestații de după Revoluție, la acestea participând peste 300.000 de români.

eMAG – Samsung Blue Week – 31 ianuarie – 6 februarie

Circa 20.000 de oameni protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Capitală. Oamenii scandează: “Dragnea pentru noi este Ceauşescu doi”, “Dragnea, nu fii trist, la Jilava au dentist”, “Zi de zi aici vom fi”, “Dragnea mincinosul”. Circulaţia este blocată în Piaţa Victoriei.
Numărul protestatarilor braşoveni a crescut de patru ori în ultima oră. În Piaţa Sfatului, la sediul PSD, se află 4000 de persoane. Ele vor continua protestul plecând în marş pe traseul: Mureşenilor – Eroilor – 15 Noiembrie – Patria – Ceasu Rău – Iuliu Maniu, după care vor reveni la Prefectură.

Manifestanţii strigă: “Uniţi salvăm toată România“, “Abrogaţi şi apoi plecaţi“, “DNA să vină să vă ia“, “Dragnea nu uita, România nu-i a ta“

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ