Mii de oameni protestează în toată țara cerând retragerea OUG privind modificarea codurilor penale

0
73

Mii de oameni protestează, miercuri seara, în mai multe orașe din țară cerând demisia Guvernului, după adoptarea, în noaptea de marţi spre miercuri, a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale. Oamenii care s-au strâns în Piaţa Victoriei din Capitală scandează „Hoţii”, iar unii dintre ei au venit cu tobe şi vuvuzele.

Acehost foloseste codul „tryitforabuck” pentru a primi hosting la doar 1$ pentru 3 luni de gazduire

Protestatarii din Capitală a spart gardul și au ocupat strada din fața Palatului Victoria. Oamenii scandează “PSD ciuma roșie”, “Cine nu sare nu vrea schimbare” și “Rușine să vă fie”. Jandarmii mută gardurile în jurul Palatului Victoria.

Jurnaliştilor acreditaţi la Guvern li s-a cerut de către reprezentanţii Serviciului de Protecţie şi Pază să părăsească Palatul Victoria, pentru siguranţa lor, având în vedere că este de aşteptat o manifestaţie de amploare la Guvern în cursul serii de miercuri. Toate intrările din Guvern au fost blocate şi asigurate şi, la această oră, angajaţii Guvernului au părăsit Palatul Victoria

Aproape 3.000 de persoane s-au adunat, la ora transmiterii acestei ştiri, în faţa Prefecturii municipiului Braşov, scandând lozinci antiguvernamentale şi cerând retragerea ordonanţei de urgenţă vizând modificarea codurilor penale şi a proiectului de lege privind graţierea, acte normative adoptate, marţi noapte, de către Executiv. Protestatarii au adus cu ei pancarte pe care se poate citi: “Dragnea nu uita, te aşteaptă DNA“, “PSD – Ciuma Roşie“, “Trebuie să ieşim toţi ca să scăpăm de mafioţi“.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ