Măsuri de securitate pentru Revelionul în aer liber din Capitală

0
110
Jandarmi

Aproape 100 de jandarmi şi 165 de poliţişti vor asigura ordinea publică şi securitatea zecilor de mii de oameni care vor participa, sâmbătă seara, la Revelionul în aer liber organizat în Piaţa George Enescu din Capitală, numărul de efective urmând să fie suplimentat dacă va fi nevoie.

Măsurile luate sunt obişnuite pentru evenimentul la care sunt aşteptaţi între 30.000 şi 50.000 de oameni. Autorităţile au anunţat că în România nu este un grad crescut de alertă teroristă, situaţia fiind sub control.

„Aproape 100 de jandarmi vor fi prezenţi doar în Piaţa George Enescu. Deocamdată nu avem o situaţie ca în Europa, cu grad crescut de alertă teroristă, la noi situaţia este sub control. Sunt măsurile obişnuite, luate cu ocazia unor evenimente la care participă un public numeros.

Vor fi patrule de jandarmi pe toată zona unde se vor desfăşura activităţile, pe traseele de deplasare ale celor care participă şi rezerve de intervenţie în zonele aglomerate, unde se organizează petreceri, în zona restaurantelor, în zonele aglomerate”, a declarat pentru MEDIAFAX Georgian Enache, purtător de cuvând al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ