120.000 de oameni in Piata Victoriei. Cativa protestatari au aruncat cu petarde, jandarmii raspund cu gaze

0
132

Peste 100.000 de oamenii au ocupat Piata Victoriei si protesteaza fata de deciziile luate marti seara de Guvern cu privire la modificarea si completarea Codurilor penale, la gratierea unor pedepse si la masuri educative privative de libertate.

Acehost foloseste codul „tryitforabuck” pentru a primi hosting la doar 1$ pentru 3 luni de gazduire

Jandarmeria face apel catre protestatarii din Piata Victoriei sa se manifeste ”in limite normale”, a declarat Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, precizand ca in multime sunt persoane care arunca spre jandarmi cu obiecte pirotehnice si cu obiecte contondente, iar cei care observa astfel de persoane sa se delimiteze de acestea.

„Sunt persoane care se manifesta in limite normale, dar sunt si unele care arunca spre jandarmi cu obiecte pirotehnice si cu obiecte contondente. Facem apel catre cei care observa astfel de manifestanti sa se delimiteze de ei. In continuare vom avea aceeasi atitudine, dar este important sa prevenim orice fel de incidente si sa ne asiguram ca toti acesti oameni vor ajunge acasa in siguranta”, a declarat Enache.

Dupa aceste incidente, un reprezentant al Jandarmeriei s-a adreseat manifestantilor, spunandu-le ca actiunea la care participa este ilegala. „Va recomandam sa respectati legea, sa nu recurgeti la acte de vjolenta. Atentiune, activitatea dumneavostra este ilegala, participati la o manifestare publica neutorizata, va rugam sa respectati legea!”, a fost anuntul facut prin portavoce de catre reprezentantul Jandarmeriei. Din acel moment, multimea a inceput sa huiduie.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ