Și-a împușcat propria fiică în cap, în timp ce se certa cu tatăl acesteia pe custodie. A vrut să iasă să ceară ajutor, dar nu a mai apucat

Caz înfiorător! Ea este mama polițistă care și-a împușcat fiica mortal în cap în timp ce se certa cu tatăl fetei pe custodia copiilor. După ce și-a agresat fostul soț, fiica a vrut să sune la 112 să ceară ajutor, însă nu a mai apucat

Femeia, polițist de profesie, a scos pistolul și și-a amenințat fostul soț cu moartea pe motiv,,că i-a ruinat viața”. Adolescenta, în vârstă de 14 ani nu a mai rezistat această tensiune și a sunat la 911 pentru a cere ajutor, însă  femeia a acționat rapid, împușcând-o în cap. Angajații de la Urgențe povestesc că fata apucase să sune, dar nu a mai apucat să povestească ce s-a întâmplat. Deodată s-a auzit o voce de femeie întrebând ,,Ai sunat la Poliție? O să-ți zbor capul!” și s-a auzit împușcătura. 


Fata ucisă și fratele său de 12 ani erau în custodia tatălui de ani buni

Conform investigațiilor, femeia a intrat în casă spunând minciuni, cum că vrea să îi ofere băiatului mai mic un cadou de Crăciun. Acesta a fost vizibil emoționat, motiv pentru care i-a și deschis ușa.
Cum a intrat în casă, femeia și-a legat fostul soț cu o bandă la gură și l-a amenințat cu moartea.
Pentru că fata a intervenit, a fost lăsată în câteva fracțiuni de secundă fără suflare. Totul s-a petrecut de față cu fostul soț și băiatul.
Cei apropiați susțin că femeia nu mai era în toate mințile și că divorțul a afectat-o extrem de tare.