Sfârşit dramatic pentru o femeie, după două accidente consecutive pe autostradă

Sfârşit dramatic pentru o femeie pe Autostrada Bucureşti – Ploieşti. Scăpată cu viaţă dintr-un accident care a avut loc pe şoseaua de mare viteză, femeia a pierit într-un al doilea impact produs în acelaşi loc. De vină ar fi şoferul unei maşini care nu observase prima coliziune, a venit în viteză şi a pierdut controlul volanului, apoi s-a răsturnat peste cei care aşteptau ajutorul pe banda de urgenţă. Alte 5 persoane, printre care 3 copii, au ajuns la spital în urma accidentului cu repetiţie. Printre persoanele implicate în carambol s-a numărat şi pugilistul Rudel Obreja.

Totul s-a produs aproape de miezul nopţii pe Autostrada A3. La kilometrul 33, pe sensul de mers către Bucureşti, maşina în care se afla femeia care a pierit a fost implicată într-un accident minor.

Rudel Obreja, fost preşedinte FRB: La un moment dat era asa un accident. Am vazut. Era fum, masini oprite. Evident, am redus viteza.

Pe banda de urgenţă, alături de rudele sale, femeia aştepta ajutorul. Însă din spate, venind în viteză, un alt şofer nu a observat ce se întâmplase.

Rudel Obreja, fost preşedinte FRB: M-a lovit pe mine, destul de violent, in spate, s-a rasturnat si a lovit si masina care a fost, initial, cauza intregului carambol, din care masina iesisera 6 persoane.


Ceilalţi 5 pasageri, dintre care trei copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei mici au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitală, iar ceilalţi doi adulţi a fost duşi la Spitalul Universitar şi la Elias. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja se întorcea cu familia, de la munte.
Rudel Obreja, fost preşedinte FRB: Noi eram 4 persoane. Eu cu sotia mea si cei doi copii ai mei. Toti dormeau. Slava Domnului, ca dormeau cu centuri. Sunt toti in regula, slava Domnului.
Din primele informaţii se pare că femeia aflată la volanul maşinii care s-a răsturnat nu a frânat aproape deloc. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului pentru stabili concret ce s-a întâmplat. Traficul a fost blocat pe Autostrada A3, pe sensul către Bucureşti, preţ de aproximativ două ore.