Hreanul – inamicul grăsimii abdominale! Te ajută să elimini 1 cm de grăsime pe zi din jurul taliei!

0
1685

Ce poate face hreanul pentru organism! Arde cel mai rapid grăsimea în exces și subțiază talia cu 1 cm pe zi! Metodă simplă cu rezultate reale! Află cum poți elimina grăsimea abdominală, natural și fără prea mare efort!

Grație acestei rețete, numeroase femei au reușit să elimine 1 cm de grăsime abdominală, pe zi! Această mixtură elimină grăsimea, previne retenția de apă, îmbunătățește activitatea creierului, memoria, vederea și auzul.

Ingrediente:
125 g de hrean proaspăt
2 lămâi organice
3 linguri de miere

Mod de preparare și utilizare:
Se amestecă într-un blender 125 g de hrean. Se taie lămâile, se elimină sâmburii și se adaugă miezul în blender. Apoi se adaugă și celelalte ingrediente. După preparare, mixtura se depozitează într-un borcan închis, la frigider. Se ia o lingură din soluție în timpul mesei, de 2 ori pe zi. După 3 săptămâni vei putea vedea și primele rezultate.

Proprietățile hreanului:
Hreanul este o sursă importantă de vitamine: C, B1, B6, B2, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier.

Este recomandat să consumi hreanul împreună cu alimente bogate în grăsimi, deoarece contribuie la digestie. De asemenea, detoxofiază organismul, accelerează metabolsimul, furnizează energie și este benefic pentru diabetici.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ