Rupt de beat, şi-a băgat soţia şi un copil în spital. A rupt un stâlp, apoi s-a izbit cu maşina de un cap de pod

Grav accident ruter, azi-noapte în Lechința, judeţul Bistrița-Năsăud. O familie a trecut prin clipe de groază, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și a dărâmat un stâlp. Mama și un copil au ajuns la spital.

O familie, mamă, tată și trei copii, au trecut prin clipe de groază. Mașina lor a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp de comunicații, pe care l-a rupt.

Din verificările și măsurătorile efectuate la fața locului de polițiști, a rezultat faptul că  pe DJ 151, în localitatea Lechinta, un auto condus de un bărbat, de 43 de ani, din localitate a pierdut controlul direcție de deplasare, a pătruns pe contrasens unde a acroșat un microbuz, condus de un tânăr, de 23 de ani, din Jud.Mureș, după care a ieșit în afara părții carosabile unde a lovit un stâlp din lemn și un capăt de pod. În urma accidentului două persoane au fost rănite ușor.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultat negativ pentru mureșean și aproape 1,00mg/l pentru cel din Lechinţa”, au explicat pentru presa locală reprezentanții IPJ BN.

În urma evaluării victimelor, s-a decis transportarea la spital a mamei și a unui copil. Aceștia prezentau traumatism cranio-cerebral minor.