Românul găsit mort în maşină pe câmp, în Olanda, victima unei crime. Lângă el, soţia lui, înjunghiată în piept

Românul găsit mort în maşină pe câmp, în Olanda, a fost victima unei crime. Lângă el, poliţiştii au găsit-o pe soţia lui, înjunghiată în piept.

Poliţia olandeză a identificat cele două victime găsite pe 12 decembrie într-o maşină înmatriculată în România pe marginea autostrăzii A73, lângă Sint Odilienberg, la graniţa cu Belgia, pe câmp. Un bărbat era mort, pe scaunul şoferului, o femeie rănită foarte grav, în dreapta lui.

Este vorba de un cuplu de români, bărbatul având 35 de ani. Soţia acestuia a fost găsită înjunghiată în piept şi transportată la spital. Starea ei de sănătate este acu bună, fiind în afara oricărui pericol. 

Poliţia olandeză citată de NU.nl, a dezvăluit că femeia a discutat cu anchetatorii, dar nu au fost oferite alte detalii presei. „E vorba despre un accident care a precedat o crimă.”, scrie sursa citată.

Practic, e foarte probabil că maşina românilor, înmatriculată în Buzău, să fi ieşit de pe carosabil într-un accident de circulaţie, fără daune majore. Cineva, una sau mai multe persoane, au atacat apoi ocupanţii maşinii, cuplul de români, pentru a-i jefui.

E ipoteza cea mai plauzibilă pentru anchetatori, susţin jurnaliştii olandezi. Poliţia cere martorilor care au trecut prin zonă şi au văzut ceva să ofere orice informaţii relevante.