Românca atacată cu acid la Civitanova de iubitul ei gelos și-a pierdut parţial vederea, anunţă medicii italieni

Medicii italieni au făcut un anunț trist despre românca atacată cu acid clorhidric de iubitul său, la Civitanova, în Italia.

Alina Emilia Paval a fost supusă în ultimele zile unui examen de specialitate efectuat medici foarte pricepuți din Italia.

Românca atacată cu acid în Italia a primit cel mai bun tratament

Deși a primit cel mai bun tratament, medicii au fost nevoiți să anunțe că tânăra româncă și-a pierdut parțial vederea. De asemenea, ea va simți și o slăbire suplimentară, accentuată cu trecerea timpului.

Pentru că medicii nu o mai pot ajuta mai mult decât au făcut-o până acum, tânăra Alina a declarat pentru presa italiană că se va întoarce în țară, pentru a petrece sărbătorile în liniște, alături de familia sa.

Alina se va întoarce în România

„Alina va rămâne în România o perioadă, cel puțin să-și petreacă vacanța de Crăciun și pentru a încerca să depășească ceea ce sa întâmplat. Oricum, nu mai este în stare să rămână aici, nu după tot ce s-a întâmplat”, a declarat avocatul fetei.

Alina Emilia Paval a fost atacată cu acid clorhidric de fostul său iubit, un macedonean pe nume Sheval Ramadani, din gelozie și frustrare pentru că tânăra îl părăsise.