Român mort în Italia, lovit de maşină când se plimba cu bicicleta

Dimitri Iriciuc, un român de 39 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie produs vineri seara în localitatea Tocco di Casauria, Italia.

Dimitri se plimba cu bicicleta pe marginea şoselei, alături de un prieten, în momentul în care cei doi au fost loviţi în plin de un autoturism.

Românul a murit pe loc în Italia, după ce a fost lovit de o maşină când se plimba cu bicicleta

Conform Rete 8, românul de 39 de ani a murit pe loc din cauza leziunilor grave. Medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Andrei C., 32 de ani, celălalt român lovit de maşină a ajuns în stare gravă, dar stabilă, la spital şi are şanse mari să se recupereze în totalitate.

Sursa amintită precizează că la volanul autoturismului se afla un cetăţean italian de 30 de ani care călătorea împreună cu o femeie şi alţi doi bărbaţi.

Şoferul a oprit maşina imediat după producerea accidentului şi a solicitat personal intervenţia medicilor şi a poliţiştilor.

Deşi a precizat oamenilor legii că nu i-a văzut pe cei doi ciclişti, anchetatorii consideră că românii circulau regulamentar astfel că cel mai probabil italianul va fi judecat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.