eMAG, Telefoane Mobile – Brand: Huawei pana la 24% REDUCERE

0
315

eMAG ofera o REDUCERE de pana la 24% la Telefoanele Mobile Huawei 

Telefon mobil Huawei Nova, Dual Sim, 32GB, 4G, Prestige Gold – reducere 480 lei

Am adus design-ul delicat la nivelul urmator. Imaginati-va natura si arhitectura moderna combinate intr-o forma de buzunar. Toate unghiurile sunt perfecte, lumina si umbrele se reflecta in design-ul curbat. Design-ul curbat al telefonului Huawei Nova da o senzatie ca ai un bibelou in mana.

 

Corp metalic
Pentru o rezistenta optima, spatele telefonului este fabricat din aliaj de aluminiu si magneziu. Carcasa se imbina perfect cu display-ul telefonului ajutand la o aderenta ridicata si adauga luciu telefonului. O placa alungita situata pe spatele telefonului decoreaza carcasa metalica creand un contrast modern.

 

Camera avansata
Capturati imagini bogate in culori cu ajutorul camerei de pe spatele telefonului Huawei Nova. Camera prezinta un senzor de 12 megapixeli ce dispune de o diafragma de f2.2 si o dimensiune a pixelilor de 1.2 μm. Calitatea si nivelul detaliilor care rezulta din acest aparat foto sunt impresionante.
Cu ajutorul deafragmei mari si a zonei mari a senzorulu, Huawei Nova produce luminozitate si contrast glorios in conditii de lumina slaba.
Suprinde momente spontane cu sitemul de auto-focalizare a telefonului Huawei. Doua tehnologii de auto-focusare care functioneaza impreuna: PDAF si CAF. PDAF este utilizat pentru facalizare rapida in timp ce CAF compara claritatea a doua imagini diferite in scopul de a oferi mai multe detalii.

 

Poze selfie
Cu ajutorul camerei frontale de 8 megapixeli si a modurilor Beauty skin 3.0 si Beauty make-up 2.0, capturarea pozelor de tip selfie nu a fost niciodata mai usoara.
Algoritmul modurilor Beauty este rezultatul colaborarii cu unii dintre cei mai renumiti make-up artisti internationali. Huawei Nova optimizeaza de asemenea caracteristicile faciale si clipuri video. Ajustarile subtile sunt facute pentru tonusul pielii si dimensiunea ochilor.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ