Aparat foto DSLR Nikon D5300, 24.1 MP -REDUCERE 14%

0
285

eMAG ofera o reducere de 472 lei la Aparatul foto DSLR Nikon D5300, 24.1 MP + Obiectiv AF-P 18-55mm VR + Baterie En-El14 + Card 64 GB + Geanta DSLR + Cablu usb

Tehnologie Wi-Fi incorporata

Trimiteti imaginile direct din aparatul foto D5300 catre un telefon inteligent sau o tableta pentru a le partaja simplu. Pur si simplu descarcati aplicatia gratuita Wireless Mobile Utility pe dispozitivul inteligent.

 

GPS incorporat

 

Adaugati „geoetichete” la imagini, cu informatii precise despre locatie. O modalitate excelenta de a pregati fotografiile de calatorie pentru partajare!

 

Monitor mare cu unghi variabil

 

Adaugati intriga fotografiilor si emotie filmelor. Realizati fotografii din perspective unice utilizand monitorul pivotant flexibil.

 

ISO ridicat (100 – 12.800, se poate extinde pana la un echivalent 25.600)

 

Profitati de performantele extraordinare in conditii de lumina scazuta pentru a surprinde imagini detaliate in intuneric si a realiza fotografii clare cu subiecte care se misca rapid.

EXPEED 4

 

Bucurati-va de o functionare rapida, de imagini incredibil de clare cu reproducere excelenta a culorii si de o inregistrare imbunatatita a filmelor, gratie sistemului rapid si puternic de procesare a imaginii de la Nikon

D-Movie

 

Inregistrati secvente Full HD cursive si fin detaliate, cu care va veti mandri (la cadente de cadre de pana la 50p/60p). Focalizarea automata cu vizualizare continua in timp real pastreaza subiectele clare, chiar daca actiunea se desfasoara rapid.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ