Primele imagini video de la tragedia din Giurgiu. Cine sunt tinerii morţi la Milcovăţu

Imagini teribile de la accidentul produs, în această dimineaţă, pe DN61 Ghimpaţi – Găeşti, la intrarea în localitatea Milcovăţu dinspre Letca Nouă, judeţul Giurgiu. Trei tineri au murit, iar alţi doi sunt grav răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp.

Trei tineri au murit, în această dimineţă, iar alţi doi sunt grav răniţi – între care unul este în comă – într-un groaznic accident la Milcovăţu. Maşina în care se aflau cei cinci s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului.

Din primele informaţii, victimele sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani.

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Crevenicu, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau 4 persoane, într-o curbă, la întrarea în localitatea Milcovățu, județul Giurgiu, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, izbindu-se de un stâlp de electricitate. 

Tineri morţi într-un accident teribil la Milcovăţu, Giurgiu

În urma impactului extrem de violent, a rezultat decesul a 3 persoane.

Este vorba despre doi tineri de 24, respectiv  27 de ani, din comuna Crevenicu, judeţul Teleorman, al treilea fiind deocamdată neidentificat.

Celelalte două victime de 24 și 27 de ani, din aceeași comună, au fost transportate la o unitate spitalicească din municipiul București.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.