Primele imagini cu trenul deraiat lângă Deva, în care se aflau 120 de călători. A fost declanşat Planul Roşu de intervenţie

În această dimineața, lângă Deva, în zona localității Băiești din Hunedoara, ultimele vagoane din garnitura unui tren în care se aflau 120 de călători au deraiat.

Un tren cu 120 de călători, care circula pe ruta Bucureşti - Arad, a deraiat lângă Deva. Trei vagoane au sărit de pe şine

Imediat după ce trenul a deraiat, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. După sosirea la fața locului a echipajelor ISU Hunedoara, pompierii au constat că în urma accidentului a rezultat o singură victima, o femeie cu fracturi la membrele superioare. 

Totodată, s-au facut verificări printre călători pentru identificarea si altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de ingrijiri medicale.Toți pasagerii vor fi preluaţi şi transportaţi în siguranţă la Petroşani. La faţa locului au intervenit patru echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Hunedoara.