Sevil Shhaideh suferă de o boală gravă în care stresul de a fi premier al României îi poate fi fatal.

0
80

Sevil Shhaideh, propunerea lui Liviu Dragnea pentru functia de premier al României suferă de o formă gravă de diabet, stresul nefiind recomandat în acest caz.

Ea face 3-4 injecții de insulină pe zi, spune mama acestia. Crezi că va rezista stresului de a fi premier sau funcția îi va fi fatală?

Pentru Evenimentul Zilei, mama lui Sevil, Muezel Geambec a declarat: “Sevil nu a avut copii. A murit la nastere copilul, a dus sarcina pana la 9 luni. Si la nastere, baietelul de 3,8 kg a murit. Atunci s-a declansat si diabetul, cu 3-4 insuline pe zi. Si totusi, nu se menajeaza.

Sotul ei, Akram, este un baiat bun si foarte destept. Este profesor inginer, a predat si la Universitate, la Ovidius. Este si doctor. Si-a adus si copiii din Siria. Are un baiat la liceul sportiv si fata la facultate.

Si copiii invata limba romana. El a facut facultatea in Romania, are trei facultati. Fratii lui sunt in Romana, casatoriti cu romance. Este un om foarte destept, dar si foarte glumet, cu simtul umorului

Sevil seamană cu taică-su, cu ochii deschiși la culoare. Nu a luat nimic de la mine. Noi suntem turci. Ziceau aseară la TV că este tătăroaică. De unde? Noi vorbim limba turcă. Dar până la urmă, turcoaică, tătăroaică, este aceeași religie. Suntem tot musulmani”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ