Liviu Dragnea: „Mi se tot spune că o să fiu condamnat cu executare în primăvară”

0
106

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că de aproximativ două luni, iar în ultima lună din ce în ce mai intens, i se tot spune că va condamnat cu executare în această primăvară.

 

”Presiunile nu le simt, alea le vedem cu toţii la televizor. Nu există un prilej în care să nu primesc ameninţări din toate zonele. Eram aseară la emisiune şi, după ce am spus eu lucrul ăsta, au mai spus şi alţi oameni din platou că şi ei au auzit. De vreo două luni de zile, în ultima lună din ce în ce mai intens, mi se tot spune că o să fiu condamnat cu executare cât de curând, în primăvara asta”, a spus Dragnea.

Întrebat cine face aceste presiuni şi ameninţări, Dragnea a răspuns: ”Sunt generate de o mare supărare, de cei care au pierdut alegerile, şi când spun <cei> vorbesc de toţi cei care sperau să aibă alt rezultat”.

”Am depăşit demult teama respectivă, eu am stabilit nişte obiective pentru mine ca om politic, ca preşedinte de partid şi ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, şi atâta timp cât o să pot să-mi exercit aceste atribuţii, o să le pun în practică, cu toată supărarea sau nervozitatea unora sau altora”, a adăugat el.

Social-democratul a subliniat că, în opinia sa, există încă presiuni care se fac asupra Justiţiei, dar nu de către partide, ci de către ”instituţii”.

”Cred că încă sunt presiuni asupra justiţiei şi n-am văzut în ultima perioadă ceva care să mă facă să spun că au fost presiuni din partea vreunui partid politic, indiferent cine a fost la putere. Un partid politic nu poate face presiuni asupra justiţiei, doar anumite instituţii sau anumite persoane care au nişte funcţii foarte importante în statul român”, a argumentat Dragnea.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ