Deputatul liberal Mara Mareş: „Bugetul de stat pe 2017 este unul îngrijorător”

0
210

Deputatul liberal Mara Mareş a declarat, joi, că nu a votat bugetul de stat pe 2017 pentru că cele şase amendamente pe care le-a depus pentru investiţii importante în judeţul Braşov au fost respinse, menţionând că bugetul adoptat este unul îngrijorător pentru întreaga ţară. „Principalul motiv pentru care eu nu am votat bugetul este faptul că pentru judeţul Braşov nu există nicio investiţie care să primească fonduri de la bugetul de stat, cu toate că avem un ministru braşovean (n. red. – Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului).

Votul pentru buget a fost unul politic, iar interesele Braşovului nu au primat şi sunt foarte nemulţumită. Bugetul pe anul 2017 este unul îngrijorător nu numai pentru Braşov, ci şi pentru România, însă pe noi ne preocupă banii pe care-i primeşte Braşovul, adică zero. Zero amendamente acceptate, zero amendamente depuse de PSD”, a declarat Mareş, într-o conferinţă de presă.

 

Ea a spus că bugetul de stat pe 2017 este unul cu venituri supraevaluate şi cheltuieli subevaluate, conform experţilor în economie şi în politici fiscale, informând totodată că a depus şase amendamente la proiectul legii bugetului, ”într-un mod responsabil, profesionist”, şi că nu a venit ”cu propuneri populiste şi sume uriaşe”, conform Agerpres.

„Din păcate pentru judeţul nostru, din cele şase amendamente depuse la bugetul de stat pentru investiţiile importante ale Braşovului, aeroportul Braşov-Ghimbav, reabilitarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi o serie de lucrări la Spitalul CFR, nu s-a acceptat niciunul. Toate au fost respinse”, a afirmat Mara Mareş, adăugând că ”situaţia era alta” dacă ar fi avut şi sprijinul politic al parlamentarilor PSD Braşov.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ