Pacienți dezbrăcaţi, surprinși în timp ce se mângâiau în zonele intime, la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu!

La mai bine de o lună de zile de când o țară întreagă a fost scandalizată de cazul pacienților dezbrăcați de la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu, care erau încurajați să întrețină relații intime, au apărut detalii despre cum a fost pedepsit personalul medical. 

Astfel, conform unui comunicat transmis de reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu, managerul Gigel Capotă a dispus sancționarea registratorului medical și a unui asistent medical cu reducerea salariului de bază cu 10 la sută, pentru o perioadă de trei luni.

”Marţi au fost finalizate lucrările comisiei de cercetare disciplinară de către Comisia de cercetare disciplinară prealabilă, numită de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. A fost întocmit raportul de cercetare disciplinară, cu privire la filmarea pacienţilor din Secţia Psihiatrie. Managerul unităţii a aprobat propunerea comisiei de cercetare disciplinară şi a dispus emiterea dispoziţiilor de sancţionare disciplinară cu reducerea salariului de bază cu 10% pe o durată de 3 luni”, se arată în documentul citat, potrivit Mediafax. 

Scandalul de la Spitalul de Psihiatrie Târgu-Jiu continuă!

Scandalul de amploare de la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a izbucnit la începutul lunii februarie,  după ce o asistentă a filmat mai mulți pacienți dezbrăcați, în timp ce se mângâiau reciproc în zonele intime.