O şoferiţă începătoare n-a văzut trenul şi a fost lovită în plin, la Pucioasa. Video cu momentul impactului

O şoferiţă începătoare n-a văzut trenul şi a fost lovită în plin, la Pucioasa. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere şi imaginile sunt teribile.

Accidentul a avut loc luni, la o trecere de cale ferată la ieşire din Pucioasa, pe DN 71, semnalizată cu curcea Sf. Andrei şi semnale acustice. O şoferiţă de 24 de ani, începătoare, la volanul unui SUV, a ignorat şi semnalele rutiere şi faptul că o locomotivă se apropia din dreapta ei şi a vrut să treacă peste linii.

Locomotiva a lovit din pli n maşina, în partea dreaptă a acesteia, unde se afla un bărbat de 31 de ani. Acesta a fost rănit şi a fost scos de pompieri din maşină, dar viaţa lui nu e pusă în pericol. Şoferiţa a coborât singură de la volan, mai mult speriată decât rănită.

Mecanicul de locomotivă a declarat după accident că a claxonat îndelung, dar degeaba, şoferiţa nu a frânat deloc. Norocul tinerei a fost că mecanicul a început să frâneze şi impactul nu a strivit maşina.

Femeia e acum cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea semnificaţiei indicatoarelor rutiere.