O mamă și-a abandonat cei doi băieţi, unul de 7 luni, celălalt de un an și jumătate, în faţa Spitalului Judeţean Alexandria

Doi frați, unul de 7 luni și celălalt de aproximativ un an și jumătate, au fost găsiți abandonați în fața Spitalului Județean Alexandria.

Potrivit presei locale, o femeie din Alexandria a sunat la 112, sâmbătă, în jurul orei 21.00, anunțând că doi copii par abandonați la poarta numărul 2 a Spitalului de Urgență din Alexandria.

La fața locului s-a deplasat o Ambulanță care, după acordarea primului ajutor, i-a transportat la spital, unde au fost internați la secția Pediatrie.

Un apel a fost lansat pe Facebook de o tânără din Alexandria pentru ca cei doi frățiori să fie recunoscuți și ajutați să-și găsească rudele.

„Cine îi recunoaște sau le cunoaște rudele, sufletele acestea 2 au fost lăsate în fața Spitalalului Județean Alexandria. Haideți să le găsim familia sau rudele. Cine îi recunoaște sunt rugați să sune la 112. Cine a zis că toti copiii merită părinți, dar nu toți părinții merită copii mare dreptate a avut!!!”, a scris Elena Ștefan, tânăra care i-a vizitat pe copii la spital.