O mamă din Arad şi-a batjocorit fetiţa de 4 ani, împreună cu iubitul

O tânără de 25 de ani, din Arad şi iubitul ei au fost reţinuţi, după ce anchetatorii au aflat că cei doi au batjocorit-o pe fiica tinerei, în vârstă de numai patru ani.

Drama fetiţei de patru ani a început în iarna anului trecut, atunci când tânăra de 25 de ani a început o relaţie cu un tânăr din oraş.

Totul a ieşit la iveală după ce bunica fetiţei a reuşit să afle de la copilă ceea ce mama ei şi iubitul acesteia îi făceau de câteva luni.

Fetiţa i-a povestit bunicii că mama ei şi iubitul acesteia dansau goi în faţa ei şi o obligau să asiste când aceştia întreţineau relaţii intime.

Apoi, copila devenea ea însăşi jucăria pedofilului, cu acordul mamei sale.

Copila a rămas în grija bunicii atunci când mama ei a plecat în străinătate, împreună cu iubitul ei, pentru a-şi vinde trupul.

Bărbatul a sunat-o pe bunică şi i-a spus că urmează să vină să o ia şi pe fetiţă, însă aceasta a început să plângă şi să îi spună că nu vrea să meargă la mama ei, iar apoi i-a povestit grozăviile la care era supusă.

Bunica a mers direct la Poliţie şi a povestit tot ce s-a întâmplat, iar astăzi, poliţiştii au reţinut-o pe mama fetiţei şi pe iubitul acesteia.