O femeie din Bârlad a anunţat Poliţia că prietena ei nu mai iese la geam, descoperind o tragedie

O femeie din Bârlad, care își petrecea mare parte din timp la geamul bucătăriei din blocul în care locuia, a dispărut brusc, iar prietenele sale cu care stătea de vorbă în timp ce treceau prin fața blocului au alertat poliția.

Polițiștii au descoperit o tragedie. Femeia, în vârstă de 84 de ani, a fost gãsitã decedatã în casã, de cãtre pompierii bârlãdeni, chemati de politisti sã deblocheze usa apartamentului.

Obișnuia să vorbească cu vecina, de la geam

Femeia, Angela G., locuia pe strada Nicolae Iorga, la parterul unui bloc din centrul orasului si nu mai fusese vãzutã de aproximativ trei sãptãmâni.

O femeie care mai vorbea cu bãtrâna la geam, când trecea spre casã, a observat cã aceasta nu a mai apãrut la geam de vreo trei sãptãmâni, asa cã a mers la sediul Politiei Bârlad, unde a anuntat acest lucru.

Poliţiștii au intervenit

Politistii bârlãdeni au mers la locuinta femeii, au solicitat pompierii, care au venit sã deblocheze usa apartamentului.

A fost de asemenea solicitatã si o ambulantã, medicul constatând decesul femeii.

“Se fac cercetãri la fata locului, fiind deschis un dosar de moarte suspectã. Dupã efectuarea necropsiei se vor cunoaste cauzele decesului”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Angela G.

Femeia trăia singură, singurele prietene fiind vecinele, cu care mai vorbea când treceau prin fața blocului.