O femeie diagnosticată cu o formă de cancer, în stadiu terminal, a murit! Mesajul sfâșietor al soțului: ”Sunt devastat!” Tânăra avea 36 de ani

O femeie în vârstă de 36 de ani s-a stins din viață la doar o săptămână de când s-a căsătorit cu iubitul ei de trei ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. 

Tasha Burton, în vârstă de 36 de ani, a fost internată în spital pe 27 noiembrie. A doua zi, pe 28 noiembrie, ea a pășit în fața altarului alături de bărbatul căruia îi dăruise un copil. 

Tasha și Daniel au fost împreună trei ani de zile, timp în care femeia i-a dăruit un copil, care acum are 19 luni.  Viața lor a fost, însă, dată peste cap în urmă cu un an de zile, când tânăra a fost diagnosticată cu un cancer la intestin. 

De curând, însă, medicii au constatat că boala s-a răspândit în plămâni și în ficat, iar aceștia i-au mai dat două săptămâni de trăit. 

Cea mai bună prietenă a ei a decis să-i organizeze nunta la care visa, așa că după o săptămână de zile, ea s-a căsătorit. 

Câteva zile mai târziu, însă, soțul ei a dezvăluit că Tasha a murit: ”Îmi pare atât de rău, dar trebuie să vă anunț că soția mea frumoasă a murit. S-a stins din viață liniștită, înconjurată de iubire. Sunt devastat, însă știu că va continua să trăiască prin fiul nostru. Ne va lipsi atât de mult…”, a fost mesajul făcut public pe internet de Daniel.