O fată de 17 ani, răpită şi batjocorită de membri ai clanului Duduianu. Şapte interlopi au fost reţinuţi

Mai mulţi membri ai celebrului clan interlop Duduianu au fost reţinuţi aseară, în Capitală. Indivizii sunt acuzaţi că au luat de pe stradă o fată de 17 ani şi au forţat-o să întreţină relaţii intime cu un membru al clanului, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia. 

Şapte persoane au fost reţinute miercuri seară, după ce, în cursul zilei, poliţiştii din Capitală au pus în aplicare şapte mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, suspecţii ar fi lipsit de libertate în mod ilegal o tânără de 17 ani, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia.

‘În data de 4 ianuarie, minora ar fi fost luată cu forţa, de pe stradă, de către mai multe persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie. Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale cu un tânăr de 18 ani şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

Ulterior, persoana vătămată şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de către un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura că nu vor declara cele întâmplate’, precizează sursa citată.

15 persoane implicate în cauză au fost audiate la sediul Poliţiei Capitalei, şapte fiind reţinute, urmând ca joi dimineaţă să fie prezentate instanţei, Judecătoria Sectorului 1.