O ambulanţă din Tulcea, în misiune, s-a răsturnat pe şosea. O asistentă a fost rănită

O ambulanţă care transporta o pacientă de la Constanţa la Tulcea a fost implicată, astăzi, într-un grav accident rutier în zona localităţii Tariverde. Totul s-a întâmplat în jurul orei 14.20 la intersecţia DJ 226 cu DN 22 Constanţa – Tulcea.

Un şofer care conducea o dubiţă nu a acordat prioritate în intersecţie şi a intrat în plin în ambulanţă.

„Un bărbat de 39 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 226 dinspre Sinoe către Cogealac, iar la intersecția cu DN 22 nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o ambulanță care se deplasa dinspre Tulcea către Constanța având semnalele luminoase în funcţiune. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei în vârstă de 45 de ani”, se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

Potrivit unor surse, femeia rănită este asistenta care se afla în ambulanţă, în timp ce pacienta a scăpat nevătămată, la fel ca şi şoferul.

Martorii au povestit că, după impact, autospeciala Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Tulcea s-a răsturnat de mai multe ori şi a revenit pe roţi.

Pe numele şoferului care a provocat accidentul, poliţiştii rutieri din Constanţa au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.