Noi imagini de la locul tragediei din Cluj, unde Gabi a murit după ce prietenul ei drogat s-a izbit cu Mercedes-ul de un stâlp metalic

Noi imagini de la locul tragediei din Florești, unde Gabi Rîpan, o tânără de 20 de ani din Suceava, a murit într-un accident provocat de prietenul ei drogat, după ce s-a izbit violent de un stâlp metalic.

Imagini de la tragedia din Floresti, Cluj, unde o studenta din Suceava a murit

Impactul a fost atât de puternic încât automobilul Mercedes, pe care Gabi Rîpan l-a primit la majorat, s-a rupt în două, aruncându-l pe șofer la zeci de metri distanță.

La volan se afla Ştefan Tudor, un tânăr de 19 ani din comuna Floreşti, care se afla sub influenţa drogurilor. Bărbatul a fost aruncat zeci de metri, peste un gard, în curtea curtea unui târg auto din apropiere.

El a fost transportat în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme, iar medicii se luptă să-i salveze piciorul.

Destin frânt în maşina primită cadou la majorat

Gabi, studenta din Suceava ucisă la Cluj de un prieten drogat, a primit maşina în care şi-a găsit sfârşitul cadou la majorat, din partea părinţilor.Fiica unei familii înstărite din Suceava, Gabi a primit mașina pe 6 noiembrie 2016, atunci când a împlinit 18 ani.

După ce a împlinit vârsta majoratului, Gabi Rîpan a plecat să studieze la Cluj-Napoca, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor – Universitatea Babes Bolyai.

Duminică noapte, în jurul orei 3.00, Gabi se afla în mașină cu Ştefan Tudor, care era la volan. La un moment dat, pe drumul dintre Gilău şi Cluj-Napoca, tânărul de 19 ani a încercat să efectueze o depăşire şi a accelerat puternic. 

Maşina a derapat şi s-a izbit violent de un stâlp de metal de pe marginea drumului.Gabi Rîpan a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața.