Noi detalii ÎNFIORĂTOARE despre românul EROU, ucis la Londra! Cine este criminalul care i-a pus capăt zilelor

Tudor Simionov ar fi fost ucis de un bărbat în vârstă de 26 de ani care a mai fost condamnat și al cărui tată a primit închisoare pe viață pentru acte de terorism.

Presupusul criminal, Imran Mostafa Kamel, a fost arestat miercuri, 2 ianuarie, fiind suspect de uciderea românului Tudor Simionov, în noaptea de Revelion, într-un club din Londra. El mai este judecat și pentru deținerea de arme cu scopul de a crea panică, după ce a produs un alt incident în dimineața zilei de 1 ianuarie.

Imran Mostafa Kamel a fost prezentat, joi, în fața magistraților din Westminster, dar autoritățile britanice susțin că cele două incidente n-au legătură între ele.

Acest tânăr a mai fost arestat în 2012, fiind găsit vinovat pentru jaf armat, după ce a spart un magazin de bijuterii alături de alte persoane.

Atunci, el a fost condamnat la 11 ani de închisoare, dar la finalul anului 2017 a fost eliberat, deși executase mai puțin de jumătate din sentință.

Imran Mostafa Kamel este fiul lui Abu Hamza, un cleric egiptean de 60 de ani care ispășește pedeapsa cu închisoarea pe viață, într-o pușcărie de maximă siguranță din Colorado, pentru acuzații de terorism.