Noi detalii în cazul lui Andrei Pintican! Ce ar fi făcut soția lui în seara accidentului: ”Era la…”

Andrei Pintican, tânărul despre care s-a spus că s-a sinucis în ziua în care a divorțat, a impresionat o țară întreagă, iar detalii despre relația pe care o avea cu Iustina, partenera sa, continuă să apară. 


Mai exact, un bistrițean a dezvăluit, prin intermediul unui comentariu postat pe timponline.ro, că soția acestuia se afla, în seara accidentului, la un restaurant cu un bărbat. 

Ea în seara accidentului era cu amantul. Acum face pe victima și văduva? Andrei, să te odihnești în pace. Toată lumea te-a iubit.”, a scris un internaut. 

Ba mai mult, se pare că bărbatul cu care s-ar fi întâlnit femeia ar fi un polițist: ”Încet, încet se leagă totul. Dacă a văzut-o pe geam, la Casa Someșeana, a luat-o în jos pe Industriei până a dat de pod.”, a fost comentariul altei persoane. 

Andrei Pintican, tânărul mort într-un accident de mașină, imediat după divorțul de fosta soție, a fost condus pe ultimul drum de tineri cu aceeași pasiune ca și a lui: mașinile. Zeci de mașini BMW, cu poza lui Andrei Pintican pe geam s-au îndreptat către capela unde a fost depus trupul tânărului inginer, supranumit și ”tatăl diselurilor”.