Nenorocire în județul Giurgiu! O mașină alimentată cu gaz a fost mistuită de flăcări pe șosea. Autoturismul era condus de o femeie

Imagini de groază pe un drum din Giurgiu când o mașină alimentată cu gaz a fost cuprinsă de flăcări în mers! La volan se afla o femeie.

La volan se afla o femeie, aceasta fiind singură în mașină. Din fericire, când aceasta a simțit că mașina începe să ardă a ieșit repede, astfel că femeia a scăpat teafăra.

La fața locului, pompierii au intervenit imediat, iar flăcările nu au reușit să se extindă. Mașina a luat foc în totalitate, astfel că pagubele materiale se ridică la mii de euro.

Conform libertatea, Incendiul a pornit la autoturismul care rula pe DN5 București-Giurgiu, au explicat pompierii de la ISU Giurgiu, citați de Agerpres. „Detaşamentul Giurgiu a intervenit miercuri pentru stingerea unui incendiu pe DN 5 după ce un autoturism marca Volskwagen în care se afla numai conducătoarea auto a luat foc pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu. Autoturismul era echipat cu instalaţie GPL şi a ars în proporţie de 90 la sută, conducătoarea auto reuşind să iasă la timp din maşină”, a explicat purtătorul de cuvânt Florin Neguţ. 

Doi copii salvați din flăcări

În urmă cu o săptămână, a avut loc în județul Alba un accident similar. Din fericire, mai mulţi tineri au reuşit să scoată doi copii şi doi adulţi aflaţi într-o maşină în flăcări!S-a întâmplat la Petreşti, în judeţul Alba, unde un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, a rupt o ţeavă de gaz şi a luat foc.

Tinerii aflaţi în zonă au reuşit să scoată copiii pe geam, după care au încercat să-i elibereze pe adulţi. Numai că aceştia aveau centurile de siguranţă puse, aşa că a fost nevoie – mai întâi – ca maşina să fie repusă pe toate cele patru roţi. Abia atunci salvatorii au reuşit să-i scoată şi pe cei doi adulţi.

Toate cele patru victime ale accidentului au fost transportate la spitalul din Sebeş. Alimentarea cu gaz a fost oprită până când ţeava de gaz a fost reparată.

Detalii noi și impresionante ies la iveală în cazul accidentului petrecut în ziua de Crăciun la Petrești, în urma căruia o mașină s-a răsturnat cu patru persoane înăuntru și a rupt o țeavă de gaz de pe marginea drumului. Mai mulți participanți la trafic au sărit imediat în ajutorul victimelor aflate în mașină reușind să scoată întâi doi copii.

Doi martori oculari au surprins situația care se creease în zonă imediat după accident, dar înainte de apariția pompierilor și au transmis filmarea către Alba24.

În ciuda riscului foarte mare la care s-au expus, oamenii s-au apropiat imediat de mașina aflată foarte aproape de flăcările care ajungeau la câțiva metri înălțime și au repus mașina pe roți, reușind să îi salveze pe cei de dinăuntru. Imediat ce reușesc acest lucru, unul dintre bărbați se apropie de un copil care stătea pe margine și îl îmbrățișează, în timp ce un alt bărbat îi strânge mâna.

„În momentul în care am ajuns acolo, oamenii erau încă în mașină. Doi copii au fost scoși pe geam de alte persoane care au sărit imediat în ajutor. Două persoane mai în vârstă nu au putut fi scoase din cauză ce erau prinși între scaune și de aceea a fost necesar să repunem mașina pe roți”, a mărturisit o doamnă aflată alături de familia ei, în trecere cu mașina prin zonă, la câteva momente după producerea incidentului.

În urma accidentului produs în jurul orei 12, în zona Coloniei, s-au înregistrat patru victime: doi adulți cu traumatisme și doi copii cu leziuni ușoare. Cu toții au fost transportați la spitalul din Sebes.

Gazul pe rețea a fost întrerupt, urmând ca alimentarea să fie reluată în această seară.