Moarte sfâșietoare de Anul Nou la o Grădina Zoologică! Un leu a scăpat din cușcă și a omorât o tânără de 22 de ani

O tânără de 22 ani a avut parte de un sfârșit tragic chiar înainte de Anul Nou!  Fata a fost omorâtă cu bestialitate de un leu care a scăpat din cușa sa în timp ce i se făcea curățenia. Tânăra se afla în practică de doar 10 zile

Alexandra Black era pasionată de animalele sălbatice și a petrecut 10 zile într-un stagiu la Centrul Conservatorilor din Burlington, Carolina de Nord. Parcul va fi închis temporar, au anunțat autoritățile.

Un leu numit Matthai a atacat și a ucis o tânără femeie americană care lucra la o grădină zoologică din Carolina de Nord, a anunțat duminică Centrul Conservatorilor. Alexandra Black, în vârstă de 22 de ani, a fost pasionată de animalele sălbatice și a petrecut 10 zile într-un stagiu la Centrul de Conservare din Burlington, Carolina de Nord pentru a studia îndeaproape viața animalelor sălbatice ținute în captivitate.
„Centrul Conservatorilor este devastat de pierderea unei vieți omenești”.

În timp ce o echipă condusă de un profesor profesionist făcea curățenia de rutină în încăperea unde se aflau felinele, unul dintre lei a reușit să scape din locul în care era închis reușind să pătrundă în spațiul în care erau oamenii și a ucis rapid o persoană „, a afirmat Centrul Conservatorilor într-o declarație.”

Modul în care leul a reușit să părăsească încăperea rămâne necunoscut în acest moment, leul nu a părăsit niciodată perimetrul închis al parcului până acum”, a declarat centrul, oferind condoleanțe familiei victimei și anunțând că parcul acesta va rămâne închis temporar. Daily Mail a anunțat că leul care a ucis-o pe tânără se numea Matthai, iar imaginile cu acesta au fost împărtășite în trecut pe rețelele sociale ale instituției.


Pentru a recupera corpul tinerei, muncitorii din zoo au împușcat leul, a spus centrul. Alexandra Black a absolvit recent Universitatea Indiana. Gradina zoologică unde începuse să lucreze tânăra este adăpostul pentru zeci de animale din 21 de specii.