Mesajul sfâşietor transmis de Cristiana, soţia lui Florin, românul lăsat de medici să moară, în Anglia

Cristiana, soţia lui Florin, românul lăsat de medici să moară, în Anglia, a transmis un mesaj sfâşietor. Cei doi se căsătoriseră în urmă cu mai puţin de un an în urma tânărului a rămas un băieţel.

Florin Manea a mers singur la spital, dar după 30 de ore familia a fost anunţată că bărbatul a murit. Avea doar 30 de ani şi era tatăl unui băieţel adorabil. Naşa de cununie a lui Florin a postat pe Facebook povestea morţii acestuia şi acuză medicii că l-au lăsat pe român să moară cu zile, în spital.

Naşa de cununie a lui Florin şi a Cristianei a postat întreaga poveste şi cere dreptate pentru finul ei.

La rândul ei, Cristiana, a scris câteva rânduri pe reţeaua de socializare, la trei zile după ce a rămas văduvă: „Puiul meu,care a iubit viata asta nenorocita incat ai tras cu dintii de ea,ai invins o boala grava,dar n ai putut sa invingi un sistem atat de defect…te au omorat,puiule,te au luat de langa copilul tau…

Imi spun sa fiu puternica,cum sa fiu cand tu erai puterea mea?!cum sa traiesc cand tu erai lumea mea?Tu stii ca dragostea noastra trece dincolo de moarte!ajuta-ma!ajuta ma sa-ti cresc copilul asa cum merita,ajuta-ma sa nu innebunesc!ajuta-ma sa gasesc o cale sa ti fac dreptate!”

1 Comment

  1. Nu uita Dumnezeu este dreptate și chiar dacă tu nu-ți poți face dreptate va face Dumnezeu dreptate într-o zi ptr ca el este drept Cu Dumnezeu înainte amin

Comments are closed.