Lovit de tren şi fără un braţ, un român din Milano a mai mers 500 de metri pe bicicletă, apoi a căzut într-un şanţ

Un român în vârstă de 47 de ani a fost lovit de tren la Milano, însă, din cauza şocului, nu şi-ar fi dat seama că şi-a pierdut o mână şi a mai pedalat încă 500 de metri, apoi s-a prăbuşit într-un şanţ.

Presa italiană precizează că românul a fost internat de urgenţă în spital, medicii reuşind să îi salveze viaţa.

Poliţia Căilor Ferate confirmă incidentul şi precizează că românul, dintr-un motiv încă neidentificat, nu a fost atent la trecerea cu calea ferată, fiind lovit de un tren.

Trenul i-a smuls braţul

Impactul puternic cu trenul care circula cu viteză i-a smuls braţul din urmăr biciclistului român, însă bărbatul a rămas pe bicicletă, el reuşind să mai parcurgă încă aproximativ 500 de metri, îndepărtându-se de locul accidentului.

Mecanicul trenului a informat imediat autorităţile despre impact, însă, ajunşi la faţa locului, salvatorii nu au găsit nicio victimă.

Românul fără un braţ a mai pedalat 500 de metri

Ei au început căutarea și după puţin timp venit un raport corform căruia un biciclist s-a prăbuşit în şanţul unui drum, la 500 de metri distanţă de locul accidentului.

Era vorba chiar despre victima accidentului. El a fost transportat de urgenţă la spital şi se află în stare stabilă, precizează tvsvizzera.it