Româncele au fost votate cele mai frumoase femei din Europa

0
346

Un sondaj realizat de organizația pentru drepturile femeilor din Olanda la care au participat 21.880 de bărbați din 7 țări a desemnat femeile din România ca fiind cele mai frumoase din Europa.

Barbati din Franța, Germania, Spania, Italia, Belgia, Olanda și Austria au fost puși să aleagă care femei li se par mai frumoase dintr-o lista cu toate statele membre ale Uniunii Europene plus Rusia și Ukraina.

 Start learning on Udemy today!

În urma voturilor bărbaților europeni, pe primul loc în topul frumuseții au ieșit femeile din România, urmate pe locul 2 de poloneze, iar pe ultima treaptă a podiumului situandu-se femeile din Rusia la egalitate cu cele din Cehia.

De asemenea bărbații participanți la acest sondaj au fost rugați să numească două calități dintr-o listă predefinită pe care le asociază cu femeile din fiecare țară prezentă in sondaj.

Astfel, cele mai asociate calități cu femeile din România au fost „harnice” și „iubitoare”. Franțuzoaicele au fost asociate cu „prietenoase” și „vorbărețe”, iar rusoaicele cu „calde” și „interesante”.

În declarația de presă de la publicarea rezultatelor, președinta organizației Anne van Linden, a declarat nu este surprinsă de clasarea „est-europencelor în topul preferințelor din rândul bărbaților europeni. Rata divorțurilor din țările vestice a atins cote alarmante și de multe ori mă întreb cum aceste românce sau rusoaice reusesc să fie aranjate și gospodine și zambitoare în același timp”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ