Povestea sopranei Paula Rad de la Românii au talent.

0
167

Povestea Paulei Rad de la Românii au talent. Paula Rad ne oferă un exemplu de ambiție și de perseverență. Tânăra din Zalău, care lucrează ca femeie de serviciu, a mai încercat de două ori să ajungă la concurs, însă a fost eliminată încă din faza preselecțiilor. A treia oară a fost „cu noroc” și a impresionat publicul până la lacrimi, dar și juriul de la „Românii au talent”.

Paula Rad de la Românii au talent, o tânără din Zalău, este concurenta care a făcut senzație în noul sezon al concursului de talente. Deși este absolventă de Conservator, tânăra, în vârstă de 28 de ani, lucrează ca femeie de serviciu la o firmă de curățenie în Cluj. Nu a reușit să profeseze în domeniu, deși are o experiență de 11 ani de canto.

Paula i-a cucerit pe jurați cu melodia „O mio babbino caro”. Impresionată de vocea tinerei soprane, Andra a decis s-o trimită direct în semifinalele competiției, după ce a apăsat butonul auriu.

Puțini știu însă că Paula Rad a mai încercat de două ori să ajungă la Românii au talent, însă a fost eliminată la preselecții.

„Am mai fost de două ori, cred că greșeala mea a fost că am mers și am cântat muzică ușoară, nu operă. Eu m-am specializat pe operă. A treia dată a fost cu noroc”, a povestit Paula Rad, într-un interviu pentru graiulsalajului.ro.

Paula a mărturisit că nu se plânge, deși viața ei nu a fost niciodată roz. Cu mult curaj, a avut încredere în sine că, la un moment dat, va reuși să aibă o carieră în muzică, pe marile scene ale lumii.

„Am încercat să lucrez în multe domenii. Am mers la interviuri ca bonă, pentru că îmi plac mult copiii, dar nu știu de ce, nimeni nu m-a angajat. Am ajuns în cele din urmă la această firmă de curățenie din Cluj. Lucrez ca femeie de serviciu pentru că aici am putut să mă angajez, trebuia să fac ceva să câștig un ban. Dar nu am abandonat niciodată gândul că odată voi avea succes în muzică”, a povestit Paula.

Paula Rad de la Românii au talent, femeia de serviciu care a făcut-o pe Andra să plângă

Paula Rad spune că se consideră o persoană simplă, chiar dacă oamenii, care au auzit-o cântând, au început s-o perceapă ca pe o vedetă.

„Voi mai munci încă o săptămână la firma de curățenie. Apoi mă voi dedica cu totul muzicii. Voi investi tot ce am în vocea mea și mă voi specializa”, a precizat Paula Rad de la Românii au talent.

Tânăra soprană din Zalău spune că, acum, oamenii o văd altfel și o apreciază pentru talentul ei.

„Apropiații știau că m-am calificat mai departe, dar nu am spus nimic despre cum a fost acel moment pe scenă. O colegă de la serviciu mi-a spus că era în pat și când a văzut momentul meu nu a știut cum să reacționeze de emoție. De când s-a difuzat prestația mea toată lumea mă felicită și mă percepe altfel”, a precizat Paula Rad.

Paula Rad a povestit că a început să predea ore de canto copiilor pentru a câștiga un ban în plus.

„Pentru că îmi plac copiii, am încercat să dau ore de canto la copii, să îi aduc mai aproape de muzică, pentru că am diplomă de specialitate, pentru a putea preda ore de muzică”, a declarat soprana.

Paula Rad de la Românii au talent vrea să ajungă în marea finală

Pentru semifinalele emisiunii „Românii au talent”, Paula vrea să-și pună în valoare tot ce are mai bun pentur a realiza un moment unic. Doar așa crede că va obține votul telespectatorilor pentru a trece în următoarea etapă.

„Trebuie să fiu votată ca să merg mai departe, dar promit două momente pline de emoție și în semifinale, și, dacă merg mai departe, și în finală”, a spus emoționată Paula.

Paula Rad s-a născut pe 28 decembrie 1987 în Zalău. A copilărit tot în Zalău, unde a urmat cursurile Liceului de Artă „Ioan Sima. În 2007, a părăsit orașul natal, cu gândul de a-și urma visul, acela de a ajunge un mare artist. A absolvit apoi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. In 2013 s-a mutat la Iași, unde a absolvit un master la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”.

Paula vrea să ajungă pe cele mai mari scene ale lumii. Dacă va câștiga premiul cel mare, spune că va investi banii în muzică pentru a oferi oamenilor „acea emoție pe care o trăiești doar ascultând muzică de calitate”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ