Nicolas Cage, a cărui noră este româncă, se mută lângă Constanța

0
2828
TOKYO - DECEMBER 06: Actor Nicolas Cage attends the Premiere for a film "National Treasure" at Roppongi Hills on December 6, 2007 in Tokyo, Japan. The film will open on December 21 in world wide. (Photo by Junko Kimura/Getty Images)

Celebrul actor Nicolas  Cage a făcut demersurile în urmă cu două luni, când și-a rugat prietenul avocat să rezolve toate formalitățile achiziționării unei vile situate lângă municipiul Constanța. El și-a exprimat dorința ca proprietatea să aibă cel puțin 1.000 de metri pătrați de curte, iar amicul s-a ocupat întocmai de toate detaliile.

Se pare că Nicolas Cage urmează să se mute în România, cel puțin pentru o perioadă, și își va aduce și familia: soția lui, Alice Kim și băiețelul lor de 9 ani, pe nume Kal-El. Motivul pentru care starul american a luat această decizie este dorința acestuia de a-i arăta fiului său un alt mod de viață, complet diferit de cel cu care este obișnuit, scrie libertatea.ro.

Actorul a fost impresionat de traiul încă primitiv al românilor din mediul rural, de faptul că nu există apă curentă în multe localități și a fost uimit că mai sunt oameni care locuiesc fără electricitate.

Legăturile lui Cage cu România sunt destul de strânse. Pe lângă cele două pelicule turnate în țara noastră, vizite la obiective turistice și un sejur la malul Mării Negre, de care s-a întrăgostit iremediabil, Cage are și o noră româncă: scenarista Danielle Cage. Acesta este căsătorită cu Weston (23 de ani), fiul actorului, și, anul trecut, a adus pe lume un băieţel sănătos, pe care l-a botezat Lucian Augustus Coppola Cage.

“Lucian este un nume din România, pentru că eu sunt româncă, iar Augustus este numele bunicului lui Weston”, a declarat Danielle Cage în luna februarie. Nicolas Cage pare a fi primul actor hollywoodian care se mută în România, găsind aici ceea ce Occidentul a pierdut de multă vreme, acea naturalețe primitivă care n-a fost încă înghițită de civilizația supersofisticată a Vestului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ