Frumoasa Alexandra Stan incepe anul cu un nou videoclip – „9 Lives”

0
282

Alexandra Stan începe anul în forţă, lansând videoclipul unui nou single extras de pe Alesta”, albumul lansat în România pe 9 martie anul trecut. Între timp, cântăreața a susținut un turneu de promovare în Asia, în primăvară trecută, fiind prezentă în topurile muzicale internaţionale cu piese ca „We Wanna”, „I did it mama”, „Balans”, „Ecoute” şi „Boom Pow”.

„9 Lives” este cel de-al șaselea single de pe albumul „Alesta”, fiind o colaborare cu bulgarul Jahmmi. Videoclipul a fost filmat şi regizat de Criss Blaziny, cu care Alexandra a colaborat şi pentru piesa „Au gust zilele”, lansată vara trecută.

„Piesa este despre puterea de a te ridica şi de a te reinventa. Clipul l-am filmat în Constanţa, în locurile dragi mie, aici unde am cea mai bună energie. Am ales că locaţii portul maritim, valea portului dar şi parcul din copilăria mea. Chiar dacă a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat şi faptul că am filmat acasă au transformat totul într-o experienţă frumoasă.” povesteşte Alexandra Stan.

sursa: infomusic.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ