Emma Watson în rol principal in filmul muzical „Frumoasa şi Bestia” 2017

0
130

Studio-urile Disney au transformat poveştile „Frumoasa din Pădurea Adormită”, „Cenuşăreasa” şi „Cărţile junglei” din desene animate clasice în remake-uri live-action. Compania Disney a lansat acum trailerul pentru „Frumoasa şi Bestia”, cu Emma Watson în rolul lui Belle.

eMAG.ro – cea mai variata gama de produse

Live-action este o tehnică ce combină personaje reale cu personaje animate.

Cineastul Bill Condon va regiza această poveste. În trailer recunoaştem scene familiare din basmul Disney. Frumoasa este o fată nemulţumită de viaţa dintr-un orăşel provincial francez, care încearcă să respingă dovezile de afecţiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinţ tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă, pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câştige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână sub vrajă pentru totdeauna.

De asemenea, Entertainment Weekly a publicat recent primele fotografii cu Emma Watson în rolul lui Belle din filmul musical „Beauty and the Beast/ Frumoasa şi Bestia”, dar şi cu ceilalţi actori care interpretează roluri importante, precum Luke Evans – care îl joacă pe Gaston sau Dan Stevens – în rolul Bestiei.

Acehost foloseste codul „tryitforabuck” pentru a primi hosting la doar 1$ pentru 3 luni de gazduire

Pe lângă actorii principali, care interpretează rolurile îndrăgite de toţii fanii Disney, alţi actori renumiţi vor da voce obiectelor neînsufleţite, care o ajută pe Belle în aventura ei: Gugu Mbatha-Raw (Plumette, ştergătorul de praf cu pene), Ewan McGregor (Lumiere, sfetnicul), Emma Thompson (Doamna Potts, ceainicul) şi Ian McKellen (Cogsworth, ceasornicul).

Kevin Kline îl va interpreta pe Maurice, tatăl lui Belle, în timp ce Josh Gad va fi mâna dreaptă a lui Gaston – Lefou.

Actriţa britanică este extrem de încântată de acest rol, mai ales că a iubit filmul în copilărie, iar pregătirea pentru personaj nu a fost deloc grea, căci ştia toate versurile melodiilor.

„Nici nu îmi amintesc de câte ori am văzut filmul când eram copilă”, a spus Watson. „Ştiam toate cuvintele, toate cântecele, pe de rost”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ