Alina Eremia de Crăciun a avut parte de cele mai frumoase surprize

0
225

Alina Eremia este cea mai fericită femeie din showbiz-ul autohton. De Crăciun, îndrăgita vedetă a avut parte de cele mai frumoase surprize. Cântăreaţa a sărbătorit naşterea Domnului alături de cele mai dragi fiinţe: mama şi tatăl ei.

Artista a fost aşteptată cu emoţii mari în căminul părintesc. Alina a fost primită acasă cu cele mai bune preparate specifice acestei perioade a anului. Printre alte bunătăţi, mama vedetei a gătit salată boeuf, icre şi piftie.

„Ziua de Crăciun este cea mai fericită zi a anului. Când vin la mama, care îmi găteşte de toate…”, a mărturisit Alina Eremia.

Surprizele culinare de care a avut parte artista nu s-au oprit aici. „Mama mi-a făcut prăjitura copilăriei, prăjitură cu vişine. Vai de mine…”, a spus emoţionată vedeta.

După ce a gustat din toate bunătăţile aflate pe masa de Crăciun, Alina Eremia a dansat lângă brad, spre bucuria părinţilor săi.

Dacă Alina Eremia a fost cuminte de Crăciun, fratelei ei, Mircea a făcut show la munte. Pe pârtie, cântăreţul a vrut să impresioneze tinerele domnişoare, doar că norocul nu a fost de partea lui. Artistul a experimentat unul dintre cele mai complexe sporturi de iarnă, iar lipsa experienţei l-a transformat repede în cel mai comic turist. Şi asta pentru că mai mult a stat pe jos, decât pe placa de snowboard.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ