Lacrimi şi durere la înmormântarea lui Nicolae, tânărul care a pierit nevinovat în accidentul de la Dealu Mare

Nicolae Gabură, tânărul care a murit nevinovat săptămâna trecută în accidentul de la Dealu Mare, a fost înmormântat în lacrimile de durere ale prietenilor şi familiei sale.

Sute de oameni, prieteni, rude şi cunoştinţe l-au condus pe ultimul drum pe tânărul de 27 de ani. Nicolae a fost înmormântat în cimitirul din Darabani.

Mesaje sfâşietoare transmise de cunoscuţi

„Doamne, ce jale!”, „Întoarce-te acasă!” , „Doamne ai milă de sufletul lui şi mângâie pe cei rămaşi!” sunt doar câteva dintre mesajele transmise pe Facebook de cei care l-au cunoscut pe băiat.

Nicolae a murit în accidentul de la Dealu Mare

Nicolae a murit în accidentul care a avut loc pe drumul naţional care leagă Botoşaniul de Dorohoi.El se afla pe scaunul din stânga al unui autoturism Audi cu volan pe dreapta.

Publicată de Petrariu Ana Maria pe Duminică, 13 ianuarie 2019

Tânărul a suferit răni grave şi a murit la spital

La Dealu Mare, şoferul bolidului Audi a lovit remorca unei maşini care ieşea cu spatele dintr-o curte.

În urma impactului, maşina a lovit un parapet, ricoșând apoi în altul şi ajungând pe cealaltă parte a drumului.

Şoferul a scăpat cu răni minore, în schimb Nicolae, care se afla pe scaunul din stânga, a rămas blocat cu picioarele sub bord, iar ulterior a murit la spital.

„Iartă-mă, prieten drag!”

Într-un mesaj emoţionant postat pe Facebook, şoferul maşinii Audi, Răzvan Atudosoaie, şi-a cerut iertare prietenului său, care şi-a pierdut viaţa în urma acestui accident. „Iartă-mă, prieten drag! Dumnezeu sa te odihnească!”, a scris şoferul pe Facebook