Iosif, elevul militar înecat la Mamaia, a fost detectat de sonar, pe fundul mării, cu braţele desfăcute

Iosif, elevul militar înecat la Mamaia, a fost detectat de sonar, pe fundul mării, cu braţele desfăcute. Băiatul în vârstă de 16 ani e căutat în apă de marţi seara,d e când a dispărut de pe plajă.

Iosif Corneliu Mitroi, elev al Colegiului militar Tudor Vladimirescu din Craiova, a dispărut marţi după amiază de pe plaja din Mamaia, după ce a intrat în apă. Băiatul, care e dintr-un sat din Mehedinţi, se afla în Constanţa la Școala de vară a Ministerului Apărării Naționale. Era în timpul liber, alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

Mai mulţi scafandri ISU şi ai armatei au început imediat după apelul la 112 căutările adolescentului de 16 ani şi marţi seara corpul lui a fost detectat de sonar pe fundul mării, la aproximativ 250 de metri de mal, aproape de locul unde s-a înecat.

Din cauza curenţilor extrem de puternici, scafandri nu au putut ajunge la el. Surse din cadrul MApN au informat că imaginea detectată de sonar îl arîta pe tânpr cu faţa în sus, cu mâinile depărtate de corp.

Miercuri de dimineaţă, la reluarea căutărilor, nu s-a mai putut folosi sonarul, din cauza mării foarte agitate. Nu mai puţin de 24 de scafandri sunt pe plaja din Mamaia şi încearcă să localizeze trupul adolescentului, pentru a-l aduce la mal.