Imagini sfâșietoare de la microbuzul cu 10 români răsturnat în Germania: pantofi, mâncare și bagaje s-au împrăștiat pe șosea

Imagini dramatice au fost surprinse la accidentul de microbuz în care erau 10 români, în Germania. Pe asfalt, lângă mașina distrusă, s-au împrăștiat bagajele victimelor. O femeie a murit și alți 9 români au fost răniți.

Mai bine de 9 ore au lucrat echipele de intervenție germane pentru a îndepărta urmele accidentului în urma căruia un microbuz cu 10 români s-a răsturnat pe Autostrada A3, lângă Limburg.

Mașina românilor s-a izbut de un automobil condus de un german de 62 de ani din localitatea Giesen. Germanul a scăpat nevătămat. În cazul românilor, a fost un dezastru. Microbuzul s-a rostogolit de câteva ori pe autostradă.

Unul dintre românii răniţi e în pericol de moarte

Larisa, o mamă de 40 de ani originară din Mureș, a fost aruncată din microbuz și a murit. Toți ceilalți 9 români au fost răniți. Unul dintre ei, un bărbat, este în pericol de moarte, a fost transportat la spital cu elicopterul medical, spune ziarul Frankfurter Neue Presse. Alți 2 români sunt grav răniți, în timp ce 4 au, de asemenea, răni serioase, dar nu sunt în pericol. Doar doi români au scăpat cu răni ușoare.

La locul accidentului au fost surprinse imagini sfâșietoare. Multe dintre bagajele victimelor au zburat din microbuz și s-au răspândit pe șosea. Printre genți, pe asfalt, zăceau pantofi, șosete, conserve de mâncare.

Cauzele accidentului nu au fost, deocamdată, stabilite, iar poliția germană a făcut apel la martori să relateze ce s-a întâmplat. Din cauza distrugerilor masive, autostrada a fost închisă în cursul nopții pe sensul către Frankfurt.