Imagini de groază pe DN7, la Burjuc. Grăbit să intre în parcare, un şofer de TIR a ucis un om

Imagini de groază pe DN7, la Burjuc. Grăbit să intre în parcare, un şofer de TIR a ucis un om. Accidentul mortal din Hunedoara s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, la schimbarea direcţiei de mers.

Un bărbat de 56 de ani, din Deva, a decedat într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi, pe DN 7, în localitatea Burjuc, după ce şoferul unui TIR nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a virat la stânga, tamponându-se astfel cu autoturismul victimei.

Şoferul TIR-ului, un bărbat de 58 de ani, din Cernavodă, intenţiona să ajungă într-o parcare de pe partea stângă a drumului. El a virat fără să se asigure şi a lovit autoturismul care circula regulamentar, din sens opus, a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Victima a rămas încarcerată în autoturism, fiind necesară intervenţia unui echipaj specializat de la ISU Hunedoara pentru extragerea bărbatului din habitaclul maşinii.

Traficul rutier a fost blocat total în zona accidentului, până la degajarea drumului şi efectuarea cercetărilor la faţa locului.