Un britanic a avut cea mai lungă zi de Crăciun – de 47 de ore

0
118

Un britanic a avut parte de cea mai lungă zi de Crăciun. Fraser Watt, în vârstă de 58 de ani, a traversat planeta pe 25 decembrie și, profitând de diferențele de fus orar, a avut parte de o zi de Crăciun de 47 de ore, relatează New Zealand Herald. În realitate, bărbatul a stat două zile în avion.

Îmbrăcat într-un costum roșu, Fraser Watt s-a luat la întrecere cu Moș Crăciun. Cursa lui a început în Auckland, pe 25 decembrie, la scurt timp după miezul nopții. De acolo, a trecut prin Hong Kong, Londra și Los Angeles. Destinația finală a fost Honolulu, capitala statului Hawaii, unde a aterizat la ora locală 11.38.

Britanicul, stabilit în Australia, a reușit astfel să doboare recordul pentru ce mai mare distanță parcursă cu avioane comerciale într-o singură zi, dar și recordul pentru cea mai mare distanță parcursă în 24 de ore. Fraser Watt a făcut această călătorie și în scopuri caritabile, reușind să strângă aproape 11.000 de dolari. Banii vor fi donați UNICEF.

“În acest moment sunt foarte obosit, însă extrem de fericit că am reușit. Au fost câteva momente când părea că nu o să fie posibil”, a povestit britanicul, după ce și-a încheiat călătoria. El a mărturisit că a reușit să stea treaz pe parcursul călătoriei, însă s-a prăbușit imediat după ce a ajuns la hotel.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ