Trump revocă ordinul lui Obama! Lovitură dură primită de LGBT

0
1662

Încă din campania electorală, Donald Trump le-a declarat război organizațiilor LGBT, iar acum, când este la butoane, începe să-și pună în aplicare planurile.

În anul 2016, Administrația Obama dădea un ordin în privința transsexualilor și integrarea în societate a acestora. Școlile trebuiau să aibă toalete și vestiare pentru transgenderi, pentru ca acești elevi să nu mai fie hărțuiți, informează The Guardian.

Președintele Trump vrea să revoce, însă, directiva fostei administrații privind obligativitatea școlilor din SUA de a permite elevilor transgender să folosească băile care se potrivesc cu genul lor sexual.

Astfel, noua adminisitrație se pregătește să trimită o circulară către toate școlile, informându-le că negarea dreptului elevilor transgender de a folosi băile care se potrivesc cu identitatea lor de gen nu mai este considerată o încălcare a legilor federale care interzic discriminarea sexuală.

Practic, aceasta este o lovitură pentru organizațiile ce militează pentru drepturile homosexualilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook  si grupului facebook .

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ